НОВИНИ


 

В Україні 16 лютого відзначають нове державне свято - День єднання. Відповідно до указу №53/2022, в цей день піднімають Державний прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, виконують о 10:00 Державний Гімн України та проводять заходи спрямовані на єднання та підтримку України.

15 грудня 2021 року в КП «Олешківська багатопрофільна лікарня» Олешківської міської ради проведено спеціальне об'єктове навчання з питань цивільного захисту на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру».

З метою покращення надання медичної допомоги населенню Олешківської громади в КП «Олешківська багатопрофільна лікарня» введено в експлуатацію сучасну лапороскопічну стійку для виконання малоінвазивних операцій з видалення жовчного міхура при жовчнокам'яній хворобі.

1 квітня в Україні стартувала Всеукраїнська акція «Серце до серця»!!! Жителів Олешківської територіальної громади запрошують долучитися до Всеукраїнської акції «Серце до серця».

КП «Олешківська ЦРЛ» веде активну роботу над оновленням матеріально-технічної бази лікарні, на разі ведеться активна підготовка до заміни застарілого рентгенапарату, який працював у КП «Олешківська ЦРЛ» протягом 14 років та вичерпав свій ресурс вже давно на сучасний діагностичний рентгенографічний комплекс «INDIacom-02», Українського виробництва...

КП «Олешківська ЦРЛ» продовжуює купувати необхідне медичне обладнання. Чергова новинка для лікарні міста - сучасний, багатофункціональний УЗД апарат Esaote MYLAB X5, країна виробник -Італія. Придбали його за кошти НСЗУ.

Уряд продовжує карантин до 11 травня. Рішення прийнято на основі моделювання аналітиків НАН України та даних МОЗ, які свідчать, що пік захворюваності може настати на початку травня.

Використана інформація з сайту: nszu.gov.ua
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати